Det började med en fåtölj och slutade med en pall. Det bidde i alla fall någonting. Så kul att göra pom-pom-bollar, tänkte jag för flera veckor sedan. När jag gjort en rejäl hög (phu!) modifierades beslutet ifrån att klä en fåtölj, till att klä en liten pall. För, fy attan så många bollar det gick åt!

I huset fanns en gammal pall kvarlämnad och årtionden av tygmode uppenbarade sig när den kläddes av. Benen slipades lätt och målades svarta (lakrits=favoriten). Med min nyinskaffade limpistol gick bollbeläggningen som en dans. Riktigt kul!

Femtiotal och sjuttiotal gissar jag på.

En bråkdel av bollarna som behövdes. Jag är ännu lyckligt ovetande..

Tätt, tätt och så helst inte samma färg intill varandra.

Nej, de räckte inte nu heller! Och så har de gula bara hamnat på höger sida. Gör om!

Snabbt ut och fotografera innan solen går ner.

Yes! Den här livar upp tillvaron.

Dela gärna: