Nu har jag flyttat ut! Ja, inte från lägenheten, men ut på altanen. I år har vi uppgraderat komforten med skjutdörrar in till min lilla ”lounge”. Där boar jag in mig så snart skymningen sänker sig över Borgholm. En bra bok, en härlig tidning eller något att lyssna på i hörlurarna. Sen mår jag prima! Förresten ser jag verkligen fram emot sommarpratarna. Tantvarning? Ja, men jag är ju det!

Glaspartierna monteras en av de varmaste dagarna.

Det här blir så bra!

Vilken lyx att kunna dra för dörrarna när det blåser eller när det blir kväll.

Min rosa grill!

Den vita gardinen med svarta öljetter fyndade jag på second hand, superbillig och superbred! Mysigt att dra för på kvällen.

Jag är så himla glad för vår härliga altan och nu är den ännu bättre! Nu kan vi vara här ute långt in på hösten. Idag satt jag och planerade för advent. Helt sjukt, jag vet. Men hur snyggt blir det inte med stora stjärnor här inne?!

 

Dela gärna: