Auktioner på landet doftar sommar! Men även i smällkalla vintern kan du sitta i värmen och buda på tilltalande föremål. Auktioner på nätet är roliga, spännande, lättillgängliga… och farliga. Ja, inte livsfarliga direkt. Men om du en fredagskväll efter god mat och vin hittar ett föremål som attraherar dig, då kan det gå illa. Det är nämligen hur enkelt som helst att ryckas med i budgivningen. Det där föremålet framkallar ett ha-begär och en vinnarskalle som du inte trodde fanns.  Du SKA vinna! Att de där siffrorna som du trycker in faktiskt handlar om pengar (dina pengar!), är för tillfället glömt. Så testa gärna nätauktioner på en vardagseftermiddag, strax före lön. Det blir säkrast så!

Som tur är har jag hittills lyckats sansa mig, även om jag känt fläkten av ”vill-ha-vindar” dra förbi… Och några auktioner har jag vunnit!

Tripp, trapp, trull. Tre bord blev det, och här är det största.

Eftersom jag inte har min egen box kvar så är jag nu glad ägare till denna. Spisarbox från Alstermo bruk!

Däri fanns en del skivor, främst för barn.

Hög hatt i originalkartong. Lycklig blev jag!

Dela gärna: