Vissa dagar minns man tydligare än andra. Vissa tillfällen har större betydelse och ger en djupare mening åt vissa dagar än andra. De tillfällen då man omger sig med människor som vill en väl, är de finaste. Vad som än sägs eller görs, rätt eller fel, så är det ändå alltid okej. För de människorna vill en, i grunden, alltid väl. Det är de dagarna som skapar energi, och som sparas i både minne och hjärta. Dessa dagar är de man alltid minns, lite längre och lite tydligare än andra.

Milstolpar i livet

Mysiga utflykter

Alla stunder hos gudmor och gudfar

Vissa dagar i vårt hus minns jag tydligare än andra. De dagar vi stekte ragger med fläsk ute i trädgården och hur de åts med god aptit, särskilt av morbror som ville ha hårt stekta kanter. De dagar vi tillsammans utförde små och stora projekt, och de dagar då vi bara satt och pratade, och pratade, och pratade. Med de personer som på djupet vill mig väl.

Dubbla pannor så alla blir mätta och goa.

Lite snack svågrar emellan i väntan på maten.

Varvat med lite fysisk aktivitet!

Och så tvättar vi en matta i det gröna!

Nu ska jag samla på mig många fler betydelsefulla tillfällen och dagar. Sedan ska jag spara alla i ett litet må-bra-krypin i kroppen!

Dela gärna: