Nu kan vi sluta klaga på kyla och vind. Nu är värmen och solen här. Med besked! Dock får vi stå ut med att allt fullkomligen exploderar i naturen, och det gäller att ta tillvara på varenda minut om man inte vill missa något som växer och blommar. Därför blev helgens arbete förlagt utomhus. Självklart. Lilla huset får tåligt vänta ett tag till…

Om ni undrar varför det dröjt mellan mina blogginlägg så beror det på att någon usling har varit och ställt till det för mig.. Någon är tydligen intresserad av mig och det jag skriver om, eftersom allt försvann! Min son (numera geniförklarad av sin mor!;) lyckades ställa allt till rätta. Så nu kan jag fortsätta lägga ut bilder och text, såväl här som på Facebook och Instagram. Och så hoppas jag att märkliga typer på nätet håller fingrarna borta fortsättningsvis. Fy för dem!! Nu blir det många bilder:

Vi möttes på morgonen av vidöppna tulpaner!

Gullvivor modell BIG – och röda!

Under den stora kastanjen, vilt men vackert!

Tänk att det är liv i det gamla äppelträdet.

Färger att bära med sig i minnet!

Vi har fått en underbar fikahörna vid lilla huset..Långt ifrån färdigt, men vad gör väl det?

Vissa kan bara inte sitta stilla..

Snart redo för sådd!

Vi lämnar huset i solnedgången. Vindstilla och tyst. Tulpanerna har slutit sig för natten. Fotografen kom visst med på ett hörn;)

 

Dela gärna: