Jag ska medge att jag har tvekat, mer än en gång. Med en villrådig känsla har jag plockat med blommorna som jag i vintras tillverkade av värmeljushållare. Kommer det verkligen att fungera? Kommer det att se klokt ut?

Nu har jag svaret. Det blev bra och jag är nöjd. Och det är ju det som är viktigast. Om någon tycker att det ser ut som pyssel från förskolan, så struntar jag i det. Fullständigt. Annorlunda, återbruk och billigt. Det har varit ledorden under hela renoveringen, och dessa blommor får stå som ett stolt exempel på att det faktiskt går. Att både få utlopp för tokiga idéer och att återvinna.

Kommer ni ihåg? Bankelibank i vintermörkret.

Nu sitter de på plats! Jag kunde inte låta bli att placera en ”katt bland hermelinerna”. Kan ni hitta den?

Det var jäkla klurigt att få plexiglaset på plats. Så fort skruvdragaren närmade sig den bakomliggande gipsskivan så puffade vitt gipsdamm ut. På det svarta. Bakom plexiglaset. Fult. Men med förborrade hål och dammsugaren i högsta hugg, lyckades vi till slut.

Från början hade vi små skruvar som skulle synas så lite som möjligt. Sen tänkte vi tvärt om. Svarta kraftiga farmarskruvar. Så mycket bättre! När de ändå kommer att synas, kan de lika väl synas ordentligt. En svart, smal hylla ska monteras i överkant. Under tillverkning!

Att såga i plexi var nervöst..

Fika = belöning

Kökskranen är som gjord för vårt lilla kök. Men vad gör en trälåda mitt ibland alla grå? Ni får se..

 

Perfekt? Ja!

Även badrummet inreds. Fortsättning följer.

Det ryktas att snön är på väg. Om ni vill slippa se den kan ni göra som eleverna; en glad gubbe på fönstret.

 

 

 

Dela gärna: