Helgen absoluta måste (inte kul med måsten…) var att montera handfatet. Har vi tur så får lilla huset vatten på fredag. Och då menar jag i rören, ingen annanstans;) Handfatsdrömmen består av glas eller keramik, och är än så länge bara en dröm. Vi hittade ett ”i-väntan-på-drömhandfatet” på det stora möbelvaruhuset. Det får duga så länge!

Badrumsinredning är förresten ingen rolig historia, såvida det inte finns stora pengar att spendera förstås. Jag menar, badrumsskåp.. Hur kul är det? Vi valde ett av alla tråkiga skåp för handfatet, och så tillverkade vi en egen hylla. Färg: lakrits. Otippat, va? Ni får se skåpet i sin helhet när rörmokaren är klar.

Vetskapen om att vi snart ska få ett fullt fungerande badrum och kök skapar en mycket angenäm känsla.

Svart. Som sig bör.

Redo för rör!

Nu har vi nog flyttat på sakerna i brygghuset ungefär tvåtusen gånger. Känns det som. Väldans hur vi kan stöka till det! Jag har gjort mina försök att städa och flytta undan, men precis i samma sekund som jag bär iväg en pinal, behövs den. Så det är bara att låta allt vara. Stök. Bök. Snart. Klart.

Jaha! Hur blev det så här?

Ett bra knep i dessa lägen är att dra igen dörren och göra något annat. Som att äta. Går alltid hem. I söndags brassade vi brunch när dotter med sambo kom på inspektion/nyfiken-i-en strut/krama mamma-besök. Väldigt trevlig och gott!

Och tro det eller ej, oredan i brygghuset kvarstod. Exakt som vi lämnade det.

Söndagsbrunch inklusive bubbel!

Sommarhimmel? Nej, i slutet av oktober.

Omväxlande väder. Här finns skatten!

Dela gärna: