När Mats bilar upp det gamla golvet i brygghuset låter det som om berg sprängs. Bit för bit plockas den gamla betongen bort för att ersättas av ett nytt golv, ända från grunden. Nu har regnandet avtagit så vattnet har äntligen runnit undan. Ni ska få vara med och se hur det nya golvet växer fram så småningom. Vi ska använda oss av betong med små frigolitkulor i, vilka ska isolera och hålla fukt och vatten borta. Spännande! Vad jag gör? Väljer klinkers. Neutralt och lättplacerat? Vore nog klokast, mest ekonomiskt och håller bäst i längden. Men nää…hur kul låter det?

Bit för bit.. Vilket jobb han gör min käre man!

Rören till blivande badrummet på på plats. Det här blir en perfekt ”före-bild” den dagen badrummet står klart.

Jaa! Nu har det hänt grejer. Mer än halva grunden är grusad och förberedd för gjutning.

Dela gärna: