På Ölands östra sida finns en gammal gård som under många år låg öde. Idag sjuder den av liv och i helgen firande vi gårdens 30-åring. Under dagen fick gästerna hugga i med diverse sysslor, och framåt kvällen serverades buffé i ladan.

Att vara på deras lilla plats på jorden är tankeväckande. Framförallt är det uppfriskande att unga människor väljer livet på landet. Det är också befriande att konstatera hur mycket de åstadkommer och utformar på egen hand. Därtill kan jag sunt notera hur de, med envishet, ger sig till tåls och lever med acceptansen om att allt får ta den tid det tar. Och sist, men inte minst, är det vederkvickande att (ännu en gång!) inse att det bara är en själv som kan trampa upp livets stigar.

Dagsverket avklarat;)

God sommarbuffé i kvällssolen.

Födelsedagspresenten!

En fin blomma och en väldigt fin dag.

 

 

Dela gärna: