Rummen i vårt hus är relativt små, och därför har vi öppnat upp mellan rummen på nedervåningen. Den svartvita tapeten får följa med från matrummet in i vardagsrummet, och därmed bilda fondvägg i två rum. Att välja tapeter är svårt, och egentligen tycker jag bäst om enfärgade, ljusa väggar. Men denna tapet föll oss i smaken. Vi tycker att de svarta grenarna harmonierar med huset på alvarsmarken. Och än har vi inte tröttnat, ytterligare en fara med tapeter. Det är lätt att tröttna på ett mönster.

Tapetväggen i matrummet…

…fortsätter in i vardagsrummet. (Kväll och lite mörkt..)

Samma vinkel från mäklarens prospekt. Ett finrum!

Skåpet på bilden har vi sparat och förhoppningsvis hittar det sin plats så småningom. Teakmöbler från denna tid är väldigt populära, men någonting skaver mellan mig och denna typ av möbler. Kanske ändrar jag mig. Eller inte. Då får skåpet bli någon annans!

Så här ser det ut just nu. Pucko-pallen, som jag tillverkade i vintras, är perfekt att lägga fötterna på.

Den gamla dörren, som leder ut till glasverandan, köpte jag i Småland. Tänk vilken skatt vi fann hos kvinnan som annonserade på Blocket! Trots att vi fyllde både släp och bil med gamla fönster och dörrar, gjorde det ont i mig att inte kunna köpa fler. Full last! upplyste maken, och det var bara för mig att acceptera. Dörren fick anpassas (sågas av!) och en ny dörrkarm tillverkades. Projektet ligger inte överst på Mats best-of-job-lista. Men jag är väldigt nöjd! En loppisfyndad trädetalj fick piffa till dörren lite extra;)

 

 

 

Dela gärna: