Värmen och torkan håller i sig. Naturen försmäktar … Kroppen vill helst placeras tillbakalutad i en skön skugga någonstans. Men när Elin kommer på besök så tar vi oss ut på vår sommarö. Idag blev det brillor på och häng med turister!

Som jag har skrivit tidigare, är vi så hemmablinda. De besöksmål som tusentals människor betalar för att se, har vi bara några minuter bort. För det är bedårande, det är gott, och det är alldeles unikt. Det är bara att ge sig ut!

I skuggan vid en sjöbod i mysiga Kårehamn.

Fish and chips på fiskrestaurangen! Frasigt värre;)

Så fint!

På kunglig mark.

En fika hanns också med. Så klart!

”Silviakaka”

Hej då Kaffetorpet!

Elin fotograferade, men även jag;). Väska från Rili. Våra väskor säljs bland annat i  Slottsbutiken vid Borgholms slott!

         

Dela gärna: