Många hus har vackra utsmyckningar, ofta i form av snickarglädje. Prydnader på hus måste dock passa till hustypen, annars kör det ihop sig. Snickarglädje, som den vanligtvis är utformad, är inte helt lättplacerad och ibland blir det too much. Det är lätt att ryckas med av alla inspirationsbilder och känna ”Vill ha!” Vi ville också ha någon dekoration på brygghuset utan för mycket lullull (kul ord). Min vana trogen, ville jag inte välja av det som finns att köpa och som andra har… Så; leta, leta, plöja inredningstidningar och bilder på nätet. Och där fanns den: fjärilen! Rita, såga, måla (förbaskat svårt att rita en snygg fjäril!). I samband med storstädning av uthusen hittade jag en kringelikrokmoj som också blev vit.

Klara för montering

Och här är resultatet. Perfekt, tycker vi!

Fjäril som nockdekoration? Ja, varför inte?

Över blivande entrén

Dela gärna: