Husen i Kvarnstad har fått mycket av vår tid de senaste åren. Ibland har det känts tungt med allt renoveringsstök och bök,  och då har det varit skönt att bara slå igen dörren och åka hem till lägenheten i Borgholm. Där trivs vi också väldigt bra trots sommarmånadernas holabaloo. Vi bor granne med Pubben (ja, stavas med två b) så ni förstår nog…

Trots att orken tryter ibland och allt fokus läggs på husen är det mysigt att piffa till det hemma i ”stan”. Senaste fyndet var ett litet svart (brunsvart?) skåp, som gjort för glas. Satt som en smäck i köket och krävde ingen omvårdnad alls, bara byte till prickiga knoppar. Och så fick jag plats för några ljuslyktor till, vilken himla tur! Priset? Trettiofem riksdaler. Så bra att kunna ta tillvara ett fint skåp som någon annan inte längre ville ha, i stället för att köpa nytt och dyrt. Fint för både plånbok och miljö!

Tavlan till höger är ett eget alster. Avskavda fläcken till vänster har jag också gjort;)

Och så kikar vi in!

 

 

Dela gärna: