Tips för minskad shopping: 1. En pryl in- en pryl ut. 2. Ställ dig frågan: Behöver jag verkligen denna/detta? 3. Vänta med inköpet i tre veckor. Finns behovet (eller prylen) kvar då?

Många förnuftiga råd att anamma när köpdjävulen slår till. Men.. ibland får jag liksom något fel på hörsel, tankar och förstånd. Punkt 1: händer sällan. Punkt 2: Ja! Punkt tre: Jag vill inte vänta.

Faktum är att jag shoppar ganska sällan, men ibland bara måste vissa prylar få följa med hem. Livet blir allt lite roligare med, än utan.  Just då känns det så. Till mitt försvar: jag köper nästan uteslutande second hand. Senaste köpen som jag verkligen, verkligen behövde:

Världens sötaste minikofta kunde inte stanna kvar i butiken. Nu saknas bara någon att stoppa i den!

Blad på bordet;) Dessa Mari-färger hör hemma här.

Pukeberg Eva Englund-92, Malakit. Auktionsfynd! Passar till mitt stora fat.

Dela gärna: