Nu har elektrikern gjort klart enligt min egenhändigt gjorda ritning. Hoppas verkligen att jag inte glömt något viktigt…

Vädret är omväxlande, men vi har ofta sol på norra ön. Därför tar vi flera pauser och njuter av allt som sker i trädgården. Vi är lyckligt lottade som kan välja altan-utan-gräsklippning i stan eller barfota-i-mjuka-gräset i vårt hus!

Alla uttag vid köksdelen. Just nu söker jag lampor som ska sitta över diskbänken. Jag vet precis hur de ska se ut, men jag har inte lyckats hitta några. Ännu!

Först planerade vi för infällda spotlights i taket, men sedan lyssnade jag på tips från en belysningsingenjör. Hon menade att det idag monteras ”spottar” på löpande band, utan en tanke på att det faktiskt finns så många andra trevliga sätt att belysa ett rum. Hon  uppmuntrade därför till andra lösningar, och det tog jag till mig. Jag menar, vem vill inte hitta andra lösningar?;)

Förberedelse för belysning i taket.

Sol från en klarblå himmel lockar oss ut!

Lite rosé på altanen. Vi är så nöjda med vårt räcke. Det bryter vinden utan att vara helt tätt.

Kungsängsliljan, som mamma planterat, har blivit så fin.

Allt är på gång!

Dela gärna: