Vissa dagar blir bättre än andra. ”Blir och blir”… jag har inget trollspö som kan skänka mig bra dagar, bara sådär. Jag får helt enkelt se till att dagen blir bra! Denna tid på året lockar havet, vilket jag har några steg och ett hopp från lägenheten i Borgholm. Om jag bara ser till att gå ut på morgonen och inte hittar miljoner måste-göra-ursäkter, så lägger jag grunden för en bra dag! Detta blev en sådan dag. En bra.

Städat och fint på stranden inför badsäsongen.

Än så länge lugnt på Kapelluddens camping…

Underbart promenadstråk bort mot Dovreviken! Musikunderhållning i form av fågelsång.

Hittade sparris och hade väl en påse i fickan. Lucky me!

Därefter tog jag bilen, blinkade höger och körde mot Färjestaden för ett spännande jobbmöte. Skön bil, musik på hög volym och sommarsol. Ja, som sagt: en bra dag!

”In my blood” Shawn Mendes, favoritlåt just nu. Och Streaplers ”Om jag hade vågat” tycker jag mycket om. Motsatser? Ja, sån är jag! Och jag ser att bilen är dammig. Inte viktigt!

Jobbmöte på Ölandschoklads uteservering. Sämre arbetsplats kan man ha!

På kvällen smakade vi egenodlad basilika…

..och vilade ögonen på denna. Blommar helt galet på altanen.

En. Bra. Dag. Och det kommer flera!

 

 

Dela gärna: