Vi har länge planerat att dra ut el till gamla garaget, och för utebelysning vid muren. Även nästa projekt, den lilla sommarstugan som ligger i utkanten av vår tomt, kräver el av rätt dimension. Så nu är det fixat. Gula långa ormar har grävts ner, i vilka elektrikern ska dra ledningar. En vänlig kamrat lånade ut sin minigrävare och Emil utsågs till förste maskinist. Det är en sak att gräva och lägga ner slang, en helt annan att återställa allt…Jisses, vilket jobb! Träningen avklarad dessa dagar, kan man säga.

Från husen inne på gården ska elen dras.

Ända bort till sommarstugan, nästa renoveringsprojekt;)

Inga problem. Det sitter i ryggmärgen;)

Gräva, gräva! Hm…Det står någon borta vid grinden!

Och här som var så fint och i ordning!

När jag tröttnat på gula ormar tittade jag på gula blommor.  

Här fanns visst mängder av vårmusseroner.

De växer i ring…

..och smakar väldigt gott!

 

Dela gärna: