Vi skiftar boende mellan stan och landet just nu, och vårt största huvudbry är att hålla ordning på vilka matvaror som finns på respektive ställe. I huset finns ingen dator, därav avsaknaden av blogginlägg. Men nu är vi i stan, jag har landat vid datorn en stund och ikväll ska mor och far komma på middag. Bra liv alltså!

Veckan innehöll en tur till Göteborg. Spelningen med Ed Sheeran möttes av ljumma recensioner i flera tidningar, men jag lägger ingen större vikt vid dem. Upplevelsen, att tillsammans med tusentals andra, få känna basen i magen och stå mitt i folkhavs-sången, är härlig. Att just denne artist står ensam med sin gitarr på en gigantisk scen gör inte känslan sämre. Jag tycker om att gå på konserter, helt enkelt!

Vi och tusentals andra! Tur att vi hade bevakning vid sidan;)

Mitt sällskap för kvällen! Tur vi tog med oss tröjor;) Närmare 30 grader …

Dagarna på östkusten har inrymt: sol, bad, lite renovering, aningen dålig nattsömn, god mat och en bokrelease. Jag fick nämligen äran att vara med på ett hörn i skapandet av en barnbok.

Egen skörd förgyller våra middagar.

Några timmar i brygghuset blev det, företrädesvis kvällstid.

Loppisfyndade fönsterluckorna kommer snart att få sin plats.

Och så har vi äntligen beställt golv. Här en liten kik på blivande badrumsgolvet.

Läs mer om boken här

Åtta minuter från huset på cykel. Ja, vi tog tiden!

Och när de flesta av oss stånkar och pustar över värmen, vill jag påminna om vädret för några månader sedan. Då ville snön komma in i vedboden;)

Dela gärna: