Alltså. Jag har så många bilder så jag blir helt blockerad. Var ska jag börja? Vilka ska jag välja? Det är bara att konstatera att det inte finns någon början, ej heller några självklara val. Därför plockar jag hej vilt. Smått, stort, lågt, högt. Väl bekomme!

Vi flyttar, kånkar, bär och sorterar. Vi förfasas och förundras. Förfasas över allt som hittas i skåp och lådor (Varför har vi sparat det här?!). Förundras över allt som nu dyker upp (Vilken tur att vi sparade just detta!). Dilemmat är så klart att veta vad som bör sparas, och inte. Vi har väl alla gjort oss av med saker som vi sedan letat efter ”Jäklar, den slängde vi!”. Samtidigt kan inte varje vrå fyllas av prylar. Inte hos mig, i alla fall.

Finservisens tid bakom stängda skåpdörrar är nu i alla fall över. Det vore ju märkligt om åratal av omtanke och kärlek från moster Sonja och hennes Erno ska stå och samla damm. Nu ska den användas. Det hade de tyckt om!

”Blå blomst”, födelsedagspresent under många år.

Lite sparat som förhoppningsvis kommer till nytta igen. 26 år senare..

Kaffedoften ligger konstant i vårt nya hus. Många är besöken, av alla som vill följa utformningen av vårt nya hem. Familjen, vänner, grannar och bybor. Ibland är det rena folkvandringen;)

Den här fina magen (med tillhörande blivande föräldrar) besöker oss regelbundet.

Vår fina glasveranda! I bakgrunden anas huset där trevliga grannar bor.

Massor har hänt i huset. Min käre make kör hårt och jag misstänker att han har fler timmar på dygnet än vi andra. Hur får han annars ihop det?

De efterlängtade fönsterna har kommit och några är redan på plats. Snacka om att vi var nervösa hur de skulle te sig, om hus och fönster skulle gilla varandra… Att omskapa en fasad, och förutse hur det kommer att bli, är svårt. Men det blev bra. Tack och lov för det!

Stor lastbil anländer…

.. och hästarna håller koll.

Snart ser vi ljuset!

Planering pågår

Fönsterna passade huset. Så himla bra. Faktiskt helt perfekt.

Jag väntar ju inte… som ni vet.

Och så vita tulpaner förstås.

Det var inte planerat att matcha tavla med verktyg. Men det blev fint för en stund.

Dela gärna: