Gaveln kläddes av och de urgamla fönsterna togs ut. Det blir ingen övervåning efter renoveringen så det övre fönstret går bort. Hur ska vi ha det nu då? Då åkte Anneli och jag på loppis och vad hittade vi väl där?

Jo, ett häftigt fönster. Väldigt fint och i bra skick! Fick det plats i bilen? Jajamen! Jag kan inte påstå att Mats jublade när vi kom hem. Det är nämligen lite mer arbete att sätta in ett bågformat fönster än ett med raka vinklar. Jomenvisstjagförstårmenärdetinteväldigtfintändå…

Bäst jag skickar en bild till Mats innan vi baxar ut fönstret i bilen (högerfoten vinklad utåt- nu är det grejer på gång;)

Jag lyckades övertyga honom och visst blev det fint? Mycket snygg lösning av fönsterfodret! I vår ska det gröna bli vitt och som ni ser har vi valt en svart fasad på huset. Varför? Rött? Nej. Gult? Nej. Blått, grönt? Nej. Grå? Nej, inte lika det stora huset. Vitt? Snyggt men ömtåligt. Återstår: svart.

Dela gärna: