Det finns MASSOR av garn på second hand- butikerna och priset är minst sagt förmånligt. När jag samlat ihop alla starka färger tänkte jag på de bollar som vi gjorde i skolan. Oftast blev det kycklingar vill jag minnas… Nu har jag gjort många små bollar som jag ska klä en stolssits med (kan eventuellt bli en liten pall om orken tryter;). Ni ska få se när det är klart!

Det ÄR härligt med färg!

Jag har även samlat på mig en softare färgskala och av bara farten knöt jag några tofsar, vilka fick höja mysfaktorn på en ganska trist tunn pläd från herr Kamprads varuhus. Ni har väl läst om hygge och hur det får sätta tonen på heminredningen? Jag är ju inte den som följer några trender (det har ni nog förstått) men hygge-tanken gillar jag skarpt. Begreppet myntades av danskarna och det betyder ungefär ”det goda livet”, utifrån danskarnas avspända levnadssätt. Det finns väl en anledning till att danskarna enligt flera undersökningar är världens lyckligaste folk? Så låt oss ”boa” in oss i vinter och skapa en varm atmosfär med mjuka plädar, tända ljus, trevligt sällskap och något gott på tallrik och i glas!

Dela gärna: