Verksamheten på Rili kretsar kring återvinning. Vi är ständigt på jakt efter föremål som förbrukats, som vi kan ta hand om. ”Vad kan vi göra av detta?” är vår mest frekventa fråga. Som när vi såg de läckra färgerna på tandborstar! ”Vad kan vi..?” Experimenten påbörjades och vi lyckades hitta en tilltalande ”Rili-form”, vilken passade för våra halsband. Från allra första början har vi förknippats med färg och det vill vi fortfarande göra. Det är så lätt att tona ner, att anpassa produkterna mot en bred publik, att försvinna in i den grå nyansdimman. Men det ska vi inte. Vi ska tillbaka till vårt stuk, till det som är Rili och det vi står för. Vi behöver roliga, tokiga, pigga färger och saker omkring oss! Det tror vi på. Ja. Yes. Oui. Finns att köpa här

Silverfärgat horn från Beabrave

Rili

Bild från Aftonbladet (från Starstudio bildbank)

Dela gärna: