I juletid går min spellista varm, till glädje för alla och envar! Nja, okej, kanske inte alla. Jag kan ana ett visst motstånd när jag redan första advent vill påbörja lyssnandet för att höja julfeelingen. “Nej, inte än!!” hörs någons stämma, vilken jag inte låtsas om.  Själv hävdar jag att lyssnandet bör starta i god tid. Jag vill nämligen bli rejält less på julmusiken när helgerna är över. Om julmusik kunde barra, skulle jag slänga ut den vid nyår. Så urless vill jag bli! Först då får Magnus & Co vila till nästa år. Ska vi säga november?..

I bilen kommer ingen undan!

Musik som håller året runt, varje dag, ja helt enkelt alltid, är Ledins! I går fanns hans bok i en av klapparna. Yes! Mina vuxna barn kan hans låtar utantill. Om man blir impregnerad av en viss musik sedan barnsben så sätter den sig i märgen. Dessutom har de följt med morsan på ett antal konserter. Stackare? Nähädå! Elin imponerade med sina Ledinkunskaper i ett musikquiz häromveckan. Tänk vilken bedrift av en 24-åring!

  

Och på tal om Ledin. I samband med en spelning på Borgholms slott sommaren 2009 passerade han utanför vår lägenhet. Dessvärre var han inte på väg till oss, utan till Pubben. Fel val av honom, om du frågar mig..

Dela gärna: