Hur kaotiskt det än har varit under renoveringen och hur mycket virke och skräp som än har legat på golvet, så har jag aldrig givit avkall på att dekorera. Tja, dekorera är väl att ta i, men jag har piffat till det och tillfälligt förbättrat situationen, kan man säga. Redan som liten tös hade jag inredningsintresse. Ofta roades  jag av att boa in mig på andra ställen än i mitt egna rum. Jag minns hur jag i källaren (bredvid frysboxen) inredde en liten hörna med mattor, kuddar och pinaler. Koja, modell lyx! Under tonårstiden däremot förändrade jag mitt rum oftare än pappa hann tapetsera. En eloge till mina föräldrar som ställde upp på alla mina påfund. Jag tror faktiskt aldrig att de sa nej.

Jag menar så här kaotiskt.. Då hade vi inte långt från landet rott, som man säger i Småland;)

Munter make vårt första nyår i huset. Jag menar, hur mysigt kan det bli?!

Hur pass i vägen var syrener, tända ljus och skyltar när köket skulle monteras? Mysigt, tyckte jag… Grrr, väste Mats.

Golv? Det räcker väl med spånskivor? De går utmärkt att stå på när det ska pyntas!

Va? Måste vi limma tapeten innan jag inreder? Räcker det inte att den sitter uppe med två häftstift?

Paus i renoveringsfabriken en tidig vårdag. Gissa vem som äter kalvsylta, och gissa vem som dricker bubbel;)

Glöggmys i stenmassorna!

Dela gärna: