Det blev en kort, ofrivillig men välbehövlig paus i arbetet med brygghuset. Snön har vräkt ner och vi har latat oss i stan.. Nej, där ljög jag. Jag har varit lite lat, men Mats har jobbat. Som vanligt! Det ska till mer än en öländsk fåk för att stoppa honom.

Nu är golvet torrt och redo för klinkers, men så länge täcktes det med en skyddande papp. Taket är färdigisolerat, så även en del av väggarna. I helgen började arbetet med att räta upp resterande väggar. Nu går det undan! De värsta och tyngsta momenten är klara. Gott!! Det ska bli så spännande att se hur mina planer i huvudet nu ska bli verklighet. En sak vet jag: Det blir alltid mindre yta än man föreställt sig. Alltid!

Vi lät inte taket gå ända upp. Det blev för högt för detta lilla hus.

Mot badrummet (vänster hörn). Till höger finns rummet för vatten och sånt.

Isolerade väggar i denna del. Jag är glad för fönstret! Det får sätta tonen för inredningen.

Mellan betong och trä ska detta skydd ligga. Nej! Jag har inte gjort mössan.

”Två-tum-tvåor” har jag hört att dessa kallas;) De är början på våra nya innerväggar.

 

Dela gärna: