Murstockar kan vara fina och höja mysfaktorn rejält. Men de kan också se trista ut… och det gjorde vår murstock på övervåningen. En sida av den är synlig i hallen, en annan i sovrummet. Kamin på övervåningen skippade vi eftersom värmen stiger uppåt, och dessutom är det krav på svalt sovrum i det Bladska hemmet. Eller svalt förresten, om ni frågar Mats beskriver han temperaturen som lämplig för isbjörnar. Jag sover som en stock under flufftäcke samt iklädd dunsockor. Bästa!

Så hur blev det med murstocken då? Måla vitt, en klassiker? Lägga på mera puts och få den ”ruffigare”? Nej, nej. Det blev en annan lösning. Kakel i sovrummet och små stenar i hallen. Inte riktigt klart (ni vet det där sista som man ska göra senare, när det blir lite lugnare. Ha!) Men vi är nöjda så här långt. De blev betydligt trevligare att titta på nu.

Fogning återstår;)

Lite finlir i kanterna, annars klart! Stolen fanns i huset. Fin, tycker jag.

Dela gärna: