..önskar jag er! Påsken är härlig för att: 1. Det ska bli vår. 2. Man får äta god mat och godis. 3. Den är inte lika kravfylld som julen. 4. Det är mammas favorithögtid. Om jag ska hitta något att gnälla på så är det färgen: Gul. Den funkar inte för mig. Jag försöker smyga in några små gula pippifåglar, men det tar emot… Därför gör jag en egen variant: vitt!

Vita fjädrar…

..blir fina med trollhassel.

Fjädrarna har jag haft i flera år, och jag har bestämt mig för att inte köpa flera. Jag vill inte att djur ska plågas för att jag ska ha det pyntat och fint. Med dessa fjädrar är skadan redan skedd, så de får finnas med även denna påsk. Rätt eller fel?…

Vitt fluff!

Oj! Där sitter visst en liten gul pippi. Ljus och växter blir fint.

Lite godis hör ju påsken till.

De här två pucko-fåglarna hör hemma i köksfönstret. Pingvinen Robert tar plats direkt. Han är glad för att få kompisar i påskhelgen. Ja, vi är barnsliga!

Mys! Ät! Umgås! Få sol på näsan och må gott!

 

Dela gärna: