I ögonvrån såg jag ett klädskåp när jag dundrade genom det stora möbelvaruhuset, i jakten på ljus. Genast uppkom ett skriande behov av skåpbyte i huset, som av en händelse… Vi har dåligt med förvaring! Jo då, så är det. Problemet är att takhöjden är låg, i ett rum är den extremt låg (tvåmeterskamraten Magnus vet vad vi talar om;). Så, gissa i vilket rum skåpet ska stå? Just det, där takhöjden är som allra lägst. ”Vi löser det på något sätt- inställningen” kopplades på, och skåpet är nu på plats. Ihopmonteringen frångick ritningen och låg en bra bit ifrån Mats bekvämlighetszon. Vi fick bygga skåpet på plats, stående, och en del skruvar blev över…  Blev himla bra ändå!

Ett par centimeter tillgodo mot taket;)

Gamla skåpet har gjort sitt och ska nu hitta en ny ägare.

Nya på plats!

Och så lite belysning. Mysigt! Perfekt!

Dela gärna: