Den bästa basfärgen i vår inredning är grå, tillsammans med vitt. Även svart matchar bra. Grå färg kan se väldigt olika ut och det har blivit en del felköp under åren. Det får inte bli för mycket gult, ej heller för mycket blått som slår igenom. En kall mellangrå färg passar oss perfekt! Alltså fick den gamla trappan till övervåningen vara kvar och bli ommålad i grått. Vinylmattan som var limmad på stegen samt metallister togs bort. Därefter slip, slip ,slip…

Nu har vi en ljus och lättstädad trappa som vi trivs gott med!

Mäklarens ”före-bild” där trappan skymtar till vänster.

Nu är det grått tillsammans med vitt och svart som gäller.

Vi behöll den gamla ledstången. Den blev fin i grått.

Tyvärr fanns en liten skada på ledstången och den kamouflerade vi med en liten mus;)

Trappan från övervåningen. Kanterna kläddes med lister av metall. Passar perfekt mot den grå färgen!

Dela gärna: