”Har ni gjort något roligt på sistone?” En fråga som ofta ställs när vänner möts. Svaret blir kanske ”Nej” trots att livet bjuder på diverse begivenheter. Eller bjuder och bjuder.. man måste ju själv trycka på knappen. Trevligheter kommer ju sällan farande av sig själva.

Årets julpyssel innehöll ljusstöpning, kranstillverkning och så klädde vi julbockarna, eller ”bockajävlarna” som de får heta när barren sticks i fingrarna. Armerade stommar som återanvänds varje år. Bocken ska kläs! Punkt, slut.

I år slogs rekord i antal ljus.

Årets alster.

Tillsammans fixade vi julmat.

Och givetvis den obligatoriska fiskdammen;)

Redan i somras köpte vi biljetter till en konsert. Det blir som en liten present när konsertdatumet väl kommer. Betalt och klart, bara att ta plats och njuta av Ebba Forsberg och Mikael Wiehe. Den sistnämnde är ingen vars musik jag lyssnat speciellt mycket på, däremot Ebbas. När jag nu fick avnjuta henne live stod tiden stilla för en stund. Det finns inget bättre. När en röst går rakt in i kroppen och rör runt, så där gott.

Har du inte lyssnat på Ebba? Gör det! (Välj ”För att jag älskar dig”)

Snygg är hon också.

Och så blev det en tur till Kosta för firande av kamrats födelsedag. Vi fick ett rum designat av Åsa Jungnelius, helt i min smak.

Badrummet…

En kväll i Glasbaren, med julbelyst bakgrund. Mys!

Och så kan man förundras av naturen…

… under en promenad med mamma. På kunglig mark.

Nu är vi ju inte bara ute på galej. Arbetet med vårt nya hem fortskrider. Bland annat…

Ett hjärta i byggdammet. Det bådar gott!

Byte på kylskåpsdörren.

 

Dela gärna: