Jag är kluven till julpynt och julbelysning.. I andras hem tycker jag det är jättefint med röda tomtar, röda gardiner och traditionella elljusstakar i fönsterna. Men hos oss blir det ”finn-fem-fel”. I år ville jag hitta på något nytt, så det blev en hängande lampjulgubbe som belysning i huset. Lite rolig blev han (hon, hen?!) och jag blir glad när jag ser den.

Lampjulgubbens kläder snodde jag från julmusen innan den hade vaknat i jullådan. Förnärmade musblickar blänger på mig nu.  Ett julbad vore passande nu när kläderna åkt av, för jag tror bestämt att det har blivit lite solkigt på nosen.

Senaste loppisfyndet! En ljuskrona modell mindre. Jag har inte sett någon sådan förut, men jag kan ju missat något (Är det möjligt?!)

Stjärnor modell BIG tröttnar jag aldrig på. Tydligen är den svarta stjärnan inköpt under tjock-tv-åren. Håller fortfarande! Stjärnan alltså;)

Dela gärna: