..kan man tycka, men ibland blir jag blir som Allan Svensson i Svensson, Svensson. Varför kan inte allt bara få vara som förr? Med risk för att låta som en  surtant med munnen som en hönsröv, måste jag skriva om en stor besvikelse. Melodifestivalen. Mellon. Vad hände frågetecken + utropstecken. Från att ha känt feststämning i flera dagar, fixat vårlika middagar ackompanjerade av gamla schlagerlåtar, tvingat även den manliga delen av familjen att måla minst en nagel i glitterlack, och genomsvettig hoppat upp och ner i soffan. Från att ha hejat och rasat, till: ingenting! Jag har inte ens skickat sms till dottern innehållande alla åsikter som bara måste yttras under deltävlingarna.

Programledaren gör vad han kan, tillsammans med sin sidekick. Jag stödjer verkligen att alla ska vara sig själva och få blomma ut, men när det tenderar lyteskomik blir jag ledsen. På riktigt. För vederbörandes skull.

Så: en deltävling kvar, och jag hoppas den uppväger de andra, med råge. I så fall är allt glömt och förlåtet.

Slut på meddelandet om dagens I-landsproblem.

Jo, det var bättre förr! Och för den källkritiske : Inte alla skivor är korrekta vad gäller deltagande i melodifestivalen. Men i min lilla kassettbox finns det mesta på blandband;)

Dela gärna: