..alternativt riklig tillgång på arbete och uppdrag för min käre make. Konsekvensen blir att brygghuset får vänta. Men, som den förstående hustru jag är, väntar jag tåligt och smider fortsatta byggplaner. Och så lagar jag mat och sköter markservicen också (vill bara flika in det;). Och ja, okej då, jag målar naglarna och sitter i solen också.

Några byggtimmar har det i alla fall blivit sedan sist jag visade bilder, och i veckan som gått har elektrikern utfört sina installationer. Inte lätt att veta var alla uttag, påslag och armaturer ska placeras, men denna gång har jag större erfarenhet. Skönt! I stora huset märker jag redan att jag tänkte fel; man kan nämligen inte få för många vägguttag. Så är det!

De flesta reglar är nu uppe, och nästa gång vi kommer till huset kan vi (woop-woop!) börja isolera väggar och sätta gips och panel. Frågan är bara: när?

Här ska köksdelen placeras. Diskbänken under det liggande fönstret.

Mycket bråte blir det..

Ingång till lilla toan ska vara här.

Över ”vattenrummet” ska vi ha ett litet förråd för trädgårdsdynor och dylikt.

 

Dela gärna: