Uppdatering från brygghusfronten. Det lilla badrummet blev över förväntan. Känslan är go, det är trivsamt (om det nu behöver vara det på en toa..) och allt är nytt och fräscht. Och så vatten. Jag säger då det.

En liten rosa adventsstjärna är redan placerad;)

Titta! Det rinner!

Resten av huset börjar arta sig och jag var inte sen att hämta en ljusstake till fönstret. Färgen hann knappt torka. Resterande målning underlättas av ett numera uppvärmt hus. Vi har ju fått el i boningen också. Jag har faktiskt bara gått dit och tänt upp belysningen. Bara för att jag kan.

Paret Blad i arbete en sen kväll.

Veckan har även bjudit på finmiddag med dotter och sambo. Hemligt var det när vi skulle infinna oss i Kalmar, och hungriga skulle vi vara. Och det var ju inte så svårt… I deras fina lägenhet mottogs vi med juliga snittar och bubbel. Så festligt. Därefter en härlig middag på Kalmar Kök och Bar. Fint ställe. Rekommenderas.

Jag har lärt henne allt jag kan;)

Smaskiga såser på rad.

En dag på jobbet kan vara en dag på Konstmuseum. Där fick eleverna arbeta kreativt med tema ”Kroppshets”. Ständigt aktuellt och väldigt viktigt. En angenäm dag med förträffliga ungdomar!

En uppgift var att skissa och det var en utmaning.

Annars är det grått, blött och ruggigt. Ingen kan tycka att det är skönt ute i dessa dagar och det är svårt att se skönheten i naturen och vid havet, hur gärna jag än vill och hur mycket jag än försöker. Då gäller det att balansera med ljus, värme och mys inomhus. Och då väljer vi gärna en fika hos kära mor och far. Där finns allt det där goa, allt det där som vi behöver.

Jag menar: Hur kul är det?

Gott och gemytligt på Torsgatan.

Till sist en lusse-hälsning från förr.

Dela gärna: